Forum slow, or just me??

V

Viremia

Guest
dreamwalker said:
During the afternoon until now it's been a bit cantankerous for me. There were a few times I couldn't get on at all.
while I can't help you get on, I can certainly do something to help you get off :drool:


and I too am having difficulties in the past hour with page load times and even a script error when trying to make this whitty reply
 

fly

Osharts 11
Oct 1, 2004
71,427
23,198
1,073
Steam
mattressfish
If you guys can, when you see it slow, post the stats at the bottom.

We're now hosted at The Planet and the server shouldn't be very bogged down...

Page generated in 0.09431 seconds with 10 queries [Server Loads: 0.54 0.38 : 0.24]

edit: I think that stuff can be seen by everyone, I never checked after I added the hack.
 

Nyx

Flaccid Member
Oct 14, 2004
4,683
0
0
Planet Hell
Viremia said:
while I can't help you get on, I can certainly do something to help you get off :drool:


and I too am having difficulties in the past hour with page load times and even a script error when trying to make this whitty reply

Thanks for your most generous offer, but I already have plans to take care of that :fly:
 
V

Viremia

Guest
fly said:
If you guys can, when you see it slow, post the stats at the bottom.

We're now hosted at The Planet and the server shouldn't be very bogged down...

Page generated in 0.09431 seconds with 10 queries [Server Loads: 0.54 0.38 : 0.24]

edit: I think that stuff can be seen by everyone, I never checked after I added the hack.
trying to respond to a post just a minute ago, the info at the bottom was no help as it showed a load time of 0.09 seconds, but it took at least 30 seconds for all the graphics to load (smilies, icons, etc) and it was stuck at 74% for quite a while

however, replying to this message only took a fraction of a second

it seems to be rather random

EDIT: and after hitting reply on this message, it took over a minute for the page to load, despite what the info at the bottom of the page showed
 
Last edited by a moderator:

fly

Osharts 11
Oct 1, 2004
71,427
23,198
1,073
Steam
mattressfish
Yeah. Looks like The Planet is having some bandwidth issues. Someone thurr is hopefully getting DoS'd. I shall adress this issue with our host tomorrow...
 
V

Viremia

Guest
yeah, tracert shows all is okeydokey until it gets to The Planet when it starts timing out intermittently
 

fly

Osharts 11
Oct 1, 2004
71,427
23,198
1,073
Steam
mattressfish
Viremia said:
yeah, tracert shows all is okeydokey until it gets to The Planet when it starts timing out intermittently

yeah. One of their routers on our vlan was dropping like 75% of its packets earlier... :fly:
 

Coqui

Piccolo Pete
Oct 14, 2004
35,593
4,667
673
43
Columbus, OH
No wonder I couldn't sign on at all last night (and when I could it took forever and a year to get to a thread)